Sunce u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama daje iluziju o jačini i autoritetu, daje iluziju ega koji narušava osnovne standarde integriteta. Ovaj aspekt se odnosi na inhibicije ličnosti, često psihološke nesigurnosti, probleme samopouzdanja. Osoba nije sigurna da može ostvariti svoje ciljeve i ambicije. Često je neorganizovana, izgubljena i u potrazi za osobom koja će joj biti sigurnost u životu i oslonac. Osobe sa ovim aspektima izbegavaju konflikte i odgovornosti. 

tumblr_n1py3vza0t1qen9j5o1_500

Trenutni aspekt na nebu, aspekt Sunca u Strelcu i Neptuna u Ribama znači da pokušavamo ideje, maštu, misao o bezuslovnoj ljubavi da iskažemo kroz kreativnost, nadu, društveno priznanje ili lični stav. Međutim postajemo zaslepljeni tom namerom, preterano samopouzdani, zanemarujemo detalje, nismo istrajni ni principijalni u tome, a što je neharmonično ispoljavanje znaka Strelca.

Imamo potrebu da budemo jedinstveni i priznati zbog neke više ideje, želimo da naša empatija i bezuslovna ljubav budu primećeni. Zbog velike želje za tim može se desiti da postanemo sažaljivi, pasivni, suviše emotivni i ranjivi bez razloga, da razočarani napuštamo neku ideju samo zato jer nije prihvaćena.

giphy-1
Osoba sa ovim aspektom nema jasne granice, niti pravila. Moguće je da živi u ulozi žrtve, često je zaslepljena svojim uverenjima i obično ne vidi sitaucije realno, već onako kako bi odgovaralo njenoj ulozi u tom trenutku. Ako je žrtva, biće u svakoj situaciji žrtva.
Ove osobe su zbunjene svojom ulogom u porodici, kao i karijerom kojom treba da se bave, nemaju jasne standarde i podložne su tuđjim uticajima, pogotovo oca u porodici. Mogu postati ekstravagantne, opsednute nekim idejama i neiskrene, kao i iracionalne, zbunjene i depresivne, pogotovo kada im neko narušava sliku o sebi. Često se odlučuju za manipulaciju ne bi li sakrile nesigurnost.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.