Osoba sa ovom kombinacijom svoja ograničenja ne vidi jasno, nije organizovana, niti disciplinovana, ovo je patnja zbog patnje, patnja koja ima uzvišeni smisao, u patnji se vidi inspiracija.

13567123_1597625107235054_1489411750589718578_nČovek ove pozicije se interesuje za svoje snove, svoje fantazije doživljava poprilično realno i često pati zbog toga što i drugi to ne vide. Okultne stvari su i više nego interesantne ovim ljudima, mogu biti posesivno vezani za jednu ideju. U večitom sukobu sa samim sobom i svojim duševnim rastrojstvima, mogu postati odlični pesnici. Na izvestan način kroz književnu simboliku, a sto je Neptun, prikazuju tendenciju Jarca, a sto je materijalizacija neke ideje.

Mogu biti veoma introvertni, povučeni, u stalnom traganju za idealima, savršenom profesijom, uređenjem, sistemom, iako su skloni da to samo traže, ali ne i prihvataju. Teško im je da se organizuju, nekada su suviše zbunjeni i neusmereni.

Mogu imati isceljiteljske sposobnosti ili ih nešto tog tipa može interesovati. Vole filozofiju i nekada im je teško da ostanu mirni. Iako vole da izgrade sistem vrednosti, često ga menjaju i iznova prilagođavaju inspiracijama. Na neki način, žive u trenutku, iznova sumnjajući da taj trenutak uopšte postoji.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.