Jupiter u Blizancima – mnogo misli, mnogo znanja i mnogo želja da se sve nauči, a malo praktične primene svega toga. Osoba je često zaslepljena tendencijom da usvoji što više činjenica, a da potom ne zna šta bi sa njima. Ako postoji dobar aspekt sa ovim Jupiterom onda će osoba naći puteve koji joj omogućavaju prenos i praktičnu primenu znanja.

13321613_1583849985279233_8305863041564848663_n

Kako je u pitanju znak Blizanaca, onda definitivno neki od načina mogu biti pisanje, pričanje ili rad sa ljudima. Naravno Blizanci upravljaju i rukama, pa ako osoba ima i neki vodeni znak u natalnoj karti, ovo mogu biti sjajni umetnici koji se na primer bave vajanjem, slikanjem, plesanjem.

Ove osobe mnogo pričaju, često isprekidano, njihovi postupci ne prate njihove misli. Olako postaju nervozni i razdražljivi pogotovo ako je učenje u pitanju.

Imaju analitičan um, ali iz straha da se posvete jednoj oblasti mahom završe sa površnim činjenicama. Ovo je pokazatelj opšte informisanosti, znatiželje i stalne potrebe za razvojem. Osoba može imati veliku porodicu ili da potiče iz veoma obrazovane porodice.

Ova kombinacija daje humor, zabavu, putovanja, pogotovo ako je osoba profesor, više jezika, zanimanje za kulture i drugačiji način života, mnogo prijatelja, često i više fakulteta.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.