Šta je natalna karta?

Natalna karta predstavlja prikaz planeta u trenutku Vašeg rođenja. Tumačenjem planetarnih položaja, klijent dobija uvid u potencijale i izazove natalne karte, kao i načinima njihovog rešavanja. Tumačenje je afirmativnog karaktera, cilj tog tumačenja kao i astrologije uopšte je da pomogne čoveku da osvesti sopstvene vrednosti, sposobnosti i unutrašnju snagu.

Važno je napomenuti da koliko god bila prediktivna astrologija ostavlja čoveku mogućnost slobode izbora. To znači da je uloga astrologa da klijenta uputi u određeni period, a na klijentu je da odluči kako će se ponašati.

Vrste, trajanje konsultacija i cene usluga

Konsultacije sa klijentima traju od 30 minuta do sat i po vremena, u zavisnosti od izabrane astrološke usluge. Od astroloških usluga postoje:

  1. Tumačenje natalne karte (35 eura)
  2. Tumačenje godišnjeg horoskopa (25 eura)
  3. Tumačenje uporednog horoskopa (50 eura)
  4. Tumačenje jednog astrološkog polja (15 eura) (ljubav/posao/porodica/zdravlje/karijera/inostranstvo…)

Konsultacije se obavljaju putem telefona, vibera, skajpa.

Za dodatna pitanja možete se javiti na mejl: astroenergija@gmail.com ili na telefon: 064/45 95 650

Naručivanje usluge

U formu koju se nalazi pred Vama upisaćete ime, vrstu usluge koju želite da naručite, mejl adresu, Vaše podatke: datum rođenja, mesto rođenja i vreme rođenja, kao i šta Vas interesuje u tumačenju (životna svrha, partnerstvo, karijera, ljubav…ako Vam je lakše možete opisati i konkretan događaj i pitanje u vezi sa njim).

Po popunjavanju forme, dobićete obaveštenje o načinima uplate i slobodnim terminima.

Hvala Vam na poverenju,
Astro Aquarius