Naziv karte: Lav (Leo)

Opis karte: Sunce koje gleda u publiku

Karakteristike: Sentimentalan u srži, arogantan spolja. A o svemu ovome može da peva, crta ili priča samo dok ima ljude koji mu se dive i koji ga slušaju. Partner koji ga šarmira i hvali sve njegove životne mudrosti vrlo verovatno biće nagrađen.

14102487_1624078434589721_1492100296874441698_nNa koji način nagrađen zavisi već od tipa Lava. Voli da se udvara, jer je to način da pokaže koliko je kreativan, sposoban i neuporediv sa svim drugim muškarcima. Pa čak i da jeste, njegov opušten stav ukazivaće na to da niko i ništa ne mogu da poremete njegov ego. U stvari možda je tako spolja.

Muškarac Lav će jednaku dramu preživljavati i spolja i iznutra, pogotovo kada je ljubav u pitanju. Ima potrebu da bude upućen u život svog partnera, počev od stila oblačenja, preko ponašanja do ljudi sa kojima ulazi u kontakt. Dešavaće se međutim suprotno, glumiće kako ga u stvari ništa ne zanima i da ne želi da se meša. Ima tendenciju ka preuveličavanju svih stvari, pa i problema. Potreban mu je oslonac u životu i emotivna stabilnosti.

Nastoji da se nametne partneru, bilo karijerom ili stilom života. Ovih stvari nije svestan već ih prikazuje kao jedino stanje u kome on može da bude zadovoljan, a to znači da neće biti srećan ako njegova kuća nije primećena, ako je njegovo pitanje ignorisano, ako njegov zadatak nije pohvaljen.

Velikodušan je u tom smislu da ono što zavoli vrlo brzo prisvoji pa će zahtevati da i njegov partner ima sličan tretman, čak iako nije dugo u vezi. Uživa u druženju, putovanjima, timskim sportovima i ogledalu.

 

 

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.