Naziv karte: Jarac (Capricorn)

Opis karte: Nadzornik prošlosti

Karakteristike: Praktičan, pouzdan i često u svojim šalama ironičan, ovaj muškarac ostavlja utisak hladne i rezervisane osobe, veoma ambiciozne i neki bi rekli, strogo poslovne osobe.

Voli komplimente, ali retko pokazuje ikakvu reakciju kada ga pohvale. Može biti veoma strog prema sebi i drugima. Postavlja kriterijume uspeha i trudi se da ide u korak sa njima. Dešava se da i emotivnu vezu doživljava kao posao. Tačnije, emotivni odnos kao i svaki drugi poslovni odnos mora biti organizovan; da postoje osnovna pravila ponašanja i da je pre svega ljubav praktična.

14333584_1637602046570693_4529818035294924426_nOvaj muškarac ceni male, svakodnevne stvari koje mu olakšavaju život. Često će i sam hteti da nešto popravlja, pravi, gradi trudeći se da uštedi maksimalno. Voli obrazovane i kulturne osobe, privlače ga luksuzne i otmene stvari. Međutim, neće žaliti čak i da ih propusti, jer je ovo osoba koja misli unapred. I kada deluje da nehajno troši novac, vrlo je svestan kako ga je zaradio, pa je i takvo ponašanje kratkog daha.

Sa godinama će biti sve opušteniji, pogotovo ako pored sebe bude imao stalnog partnera. Ume da bude melanholičan i previše ponosan, da se povlači u sebe i ponaša introvertno. U svojim najboljim izdanjima je kreativan, hrabar, organizovan, sa izuzetnom sposobnošću koncetracije i produktivnosti.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.