Naziv karte: Bik (Taurus)

Opis karte: Čuvar čula

Karakteristike: Muškarac Bik je svestan da je potrebno uložiti trud u sve, pa i u ljubav. Trud će ispoljavati na što je moguće opipljiviji i senzualniji način.

Neće se toliko trošiti na reči, koliko na poklone. To je čovek uživanja i čulnih zadovoljstava. Najsrećniji je kada može ljudima oko sebe da pruži sigurnost, zaštitu i komfor. Iako emotivan, to nije čovek trenutka i romantike, kod muškaraca Bikova prvo ide posao, pa onda porodica. I to ne znači da mu porodica nije bitna, već naprotiv, zato što jeste; radi naporno da bi obezbedio mir i zaštitu.

14095722_1622313961432835_4491877454481872985_nVoli da planira i najsrećniji je kada ulaže u nešto što je isplativo. To se odnosi i na ljubav, pa neće tako lako ulaziti u brak. Spor i neprepoznatljivo agresivan kao i svaki bik ostvariće sve svoje ciljeve. Tolerantan je i dobronameran sve dok mu neko ne postavi prepreku.

Od partnera očekuje manire i ponašanje, tako da neće sebi dozvoliti da se na javnom mestu sukobljava oko različitih uverenja. Voleće da vodi glavnu reč, pogotovo ako popije, ali i tada se podrazumeva da ga slušaju i da mu se ne zameraju. Voli okupljanja i prirodu. Disciplinovan je i tvrdoglav. Ne deluje u trenutku, on čeka trenutak.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.