Naziv karte: Vaga (Libra)

Opis karte: Dama nosi pantalone

Karakteristike: Ona je spoj muškog i ženskog. Iako joj Venera dodeljuje ženstvenost i strastvenost, ona ume da razmišlja i deluje kao muškarac. Lako se transformiše, iz romantične u poslovnu ženu, i obrnuto. Odluku donosi dosledno i u velikom stilu, mada je i sama spremna da je promeni u poslednjem trenutku, ali to je samo njoj dozvoljeno.

13118885_1569813920016173_68008795447453964_nVoli da radi i da ima novca. Na taj način može sebi da priušti sve lepe, skupe i luksuzne stvari. Venerin ego je izrazito naglašen, pogotovo u situaciji kada treba da pokaže koliko je lepa, senzualna i čedna. Pa ipak, neće dozvoliti da je muškarci tako i doživljavaju. Staviće šešir za koji je radila mesec dana, a onda će hteti da obara ruke sa kolegom sa posla.

Voli sve vrste partnerstva zbog potrebe da stalno bude u društvu. Tipična Vaga će imati ili mnogo prijatelja ili mnogo veza iza sebe. Ona ne voli da bude sama, jer onda sva ta priča i argumenti koji inače traju satima ne bi imali smisla…ako nema ko da sluša.

Voli slatkiše, parfeme, garderobu, kupovinu, a još više namešten stan, dobru konverzaciju i podršku na kraju dugog, napornog dana.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.