Naziv karte: Škorpija (Scorpio)

Opis karte: Dama koja otrkiva tabu

Karakteristike: Ovoj ženi ste privlačniji ako imate neku tajnu, šta više ako ste nju odredili kao nekoga ko će znati tu tajnu, onda je još bolja. Voli kada vidi ne samo lice, već i naličje neke osobe. Voli da vidi sve te mane i strahove kod osobe (ako je iskrena), voleće je u potpunosti, sa svim vrlinama i manama.

13177475_1570270793303819_7735203483004533599_nUme da bude gorda i samopouzdana. Svesna je svoje ženstvenosti i to često koristi kako bi došla do cilja. Ljubazna devojčica sa nepogrešivom intuicijom zna kome treba da se osmehne kada je to potrebno. Ali, samo kada je potrebno. Ako joj se ne dopadate, vrlo je verovatno da ste na crnoj listi. Svoju cigaru pali sa stilom, gotovo zavodnički, dok na sebi ima veoma jak parfem i crvenu haljinu. Vrlo jasno i očigledno skenira tuđe namere.

Ne treba se svađati sa njom, jer će imati detektivske argumente. Raspon emocija joj je od obožavam te do mrzim te. Ume da bude osvetoljubiva. Od muškarca traži da joj bude ravnopravan u svemu, pa i u patnji. Voli da poseduje i ne voli da bude posedovana.

 

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.