Naziv karte: Ribe (Pisces)

Opis karte: Dama koja vidi dušu

Karakteristike: Hrabra i emancipovana, isto tako ženstvena pokušava da nađe muškarca na koga će da se osloni i ko bi se borio protiv celog sveta zbog nje.

Nije joj problem da pokaže slabost, ako ima kome. Čak i da nema, uvek će imati dozu empatije prema svakome kome je potrebna pomoć. No već u sledećem trenutku, ako joj se neko zameri postaće nervozna i u većini slučajeva ironična, ali sa sve osmehom. Zato nju teško ko može da razume, pa čak i tada ostaje misteriozna, valjda i sama znajući da ako nema tajne, nema ni smisla.

13466096_1592194564444775_8641137037095742621_nVoli da zavodi i u tome uživa, bilo zauzeta ili ne. Veruje da je muškarac zagonetka koju baš ona lako rešava. Lukava je i ume da odglumi kada je to potrebna. U njoj živi više ličnosti i svaku koristi najbolje što ume. Raspoloženje joj je promenljivo, ali često ne dozvoljava da to utiče na posao, osim naravno ako nije ljubav.

Kao majci joj je teško da balansira između discipline i popuštanja. Ume da se žrtvuje, ali i da prebaci to drugoj osobi. Kako je i sam znak promenljiv, ovoj ženi je teško da se drži jedne odluke, pa joj više odgovaraju poslovi u kojima može da ima punu slobodu izražavanja. Voli da se osloni i da zavisi od partnera, ali dolaze u obzir samo oni sa kojima može da odmerava snagu.

 

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.