Naziv karte: Lav (Leo)

Opis karte: Dama gleda svoje crvene štikle

Karakteristike: Mirna i spokojna spolja, iznutra vulkan. Voli da se dokazuje, prikazuje, doteruje, bude u centru pažnje. Ona zna kada treba da bude fina i često koristi svoju divnu harizmu kako bi došla do cilja. Voli da pomogne i da ugosti. Voli da organizuje stvari i da diriguje, što je jedan od načina kako dolazi u prvi plan.

13087899_1568546966809535_1926242136120062728_nBez obzira na očigledan ego, ona zna kako da ispolji svoje kvalitete, sposobna je i ne voli konkurenciju. Umesto da troši vreme na šoping, mora dodatno da se muči oko neke tamo koleginice… Kada nije po njenom, bude ljuta. Nametne se brzo, bilo pojavom, bilo energijom, inteligencijom, nije bitno. Voli modu. Oduševljava je kozmetika, mirisi, kreme.

Vredna je i uporna, zato je dosta Lavica na položaju. Voli poklone, ne voli kritiku. O sebi ima visoko mišljenje, ne trpi bilo kakav vid potcenjivanja. Nije od onih što će plakati, ali će svakako ući u sukob. Za izvinjenje prihvata kompliment i otmenu večeru u restoranu gde će se pojaviti u novoj haljini. Prirodno će flertovati sa svima, jer je njeno pravo i obaveza da bude dopadljiva, međutim to pravilo neće važiti i za partnera.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.