Naziv karte: Jarac (Capricorn)

Opis karte: Dama koja je otopila led

Karakteristike: Ona je Saturnovo dete. Neće biti uvek ozbiljna, ali nosiće u sebi neku dozu melanholije. Ambiciozna je i željna statusa i sigurnosti. Uvek će težiti samostalnosti kroz posao i kroz brak. Ona sa ponosom nosi sve svoje tuge i ne želi ničiju pomoć. Hoda ponosna uz svog muškarca.

13240610_1585947175069514_2448311812315903590_nU duši je lepršava i često ima neki umetnički talenat, što nije tako neobično, jer je Saturn egzaltiran u Vagi. Uvek je dostojanstvena i lepih manira, nije sklona takmičenju, ali to ne znači da neće pobediti. Ona je trpeljiva i često mirnija spolja nego iznutra. Njene emocije su samo njene i samo ona zna koliko je teško biti u tom telu danima i nedeljama. Prihvata vreme i ne osuđuje ga, prihvata bol i često izlazi iz njega transformisana.

Ne voli da bude ismevana u stvarima koje su joj bitne, ali isto tako, ne voli previše ni komplimente, jer ona najkritičnije vrednuje svoja dela i svoj život. U svakome može da vidi nešto dobro. Bitna joj je porodica. Dom je osvetljen, oštrih linija i mirnih tonova. Najsigurnije se oseća kod kuće, jer tu može da bude kakva zaista jeste.

U mladosti izgleda starije, u starosti, mlađe. Njena ozbiljnost vremenom poprima mudrost i neki skriveni optimizam da sve na svetu može poneti na svojim leđima ako je okružena ljudima koje voli.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.