Mesec je u znaku Bika. Potreban nam je mir, odmor, komfor i pre svega, odmerene i unapred osmišljene akcije. Mesečeve navike za danas su sedi i spavaj, sedi i jedi, ugosti druge ljude, pomozi im, nahrani ih. Svoje sigurnosne potrebe vezane za druge ljude, ali i za partnera implementiramo kroz polje kreativnosti, zabave i uživanja, pa je dan dobar i za kreativnost.

14034899_1622462071418024_9001952343564440978_nLep aspekt Meseca i Sunce govori o skladu ega i duše. Argument tome je i Sunce koje je ušlo u znak Device, a koje je znak služenja drugima i obezbeđivanja materijalne sigurnosti. Mesec i Sunce u kombinaciji stvaraju povoljne uslove za realizaciju gorenavedenih potreba obe planete.

Dispozitor Meseca u Biku je Venera u konjunkciji sa Jupiterom, što bi značilo da od silne želje da stvorimo nešto, možemo preterati u tome. Preterivanje se iskazuje u dva oblika, preteruje se sa pripremama da bi se nesto završilo ili kada se završi, sa akcijama, traži se potvrda sredine za ono sto je urađeno.

Tako da danas koliko god imali želje da ugodite i sebi i drugima nemojte zanemariti i druge faktore, a to je odmor, zdrav san, uravnotežena ishrana i naravno, asertivnost.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.