Prva dekada (23.07. – 31.07)

Ono što devojka rođena u ovoj dekadi naziva pravom ljubavlju često je samo njena prva pobeda nad muškarcima. Sve osobe ovog znaka žele da budu neprikosnovani gospodari.

Moraju da shvate da je brak zajednica u kojoj nijedna osoba ne sme da kontroliše onu drugu niti da ima želju da gospodari nad njom na bilo koji način. Partneri sa kojima najlakše mogu da se usklade su partneri rođeni u znaku Strelca, Ovna ili u drugoj polovini jula.

♥♥♥

Druga dekada (01.08. – 11.08)

Kada vole, osobe rođene u ovom periodu traže i poštovanje i divljenje i potvrdu svoje ličnosti. Kada se osećaju voljenim, uzvraćaju plemenitošću, spontano i toplo. Skloni su menjanju partnera ne bi li iznova proživljavali divljenje druge osobe. Brak im donosi veliku sreću, neočekivanu sudbinu i slavu. Sve to im mogu omogućiti osobe rođene u znaku Lava, Strelca ili Ovna.

♥♥♥

Treća dekada (12.08. – 23.08)

Osobama ovoga perioda najviše odgovara onaj partner koji im nudi sigurnost, nego ko je lep, ugledan, zabavan. Ako se razočaraju u ljubav, povlače se u sebe, jer je za njih iznad svega važna harmonija i poverenje. Iako znaju da se prilagode svakoj osobi drugog pola, ipak im teško padaju rastanci i svađe.

Kada je u pitanju ljubav ili brak, oni su rođeni pod srećnom zvezdom. Ni njihova podozrivost i ljubomora neće im pomutiti sreću koja im predstoji. Odgovaraju im osobe u znaku Lava ili Strelca.

 

Artist: Harumi Hironaka
Izvor: Pinterest
Izvor teksta: Mikić, M. (2010). Veliki večiti kalendar, Kragujevac: Imperija knjiga

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.