Mars je opet u znaku Strelca, 24. avgusta se sreće sa Saturnom i ta kombinacija donosi konačan preokret u razmišjanju, energiji i odlukama koje ste do sada donosili.

Pre toga, 22. avgusta Merkur će napraviti harmoničan aspekt sa Jupiterom koji donosi ekspanziju svesti i prirodni optimizam koji će se pokazati kao uzrok menjanja akcije i životne energije Marsa i Saturna.

 

13938624_1612772785720286_8165182288745043721_nMars i Saturn će dakle biti okidač u delovanju, porušićemo stara ograničenja i uverenja, jer smo shvatili da nam ne služe, a potom će nam svesni optimizam Merkura i Jupitera pomoći da se reorganizujemo u celoj situaciji. Potom će uslediti lepi aspekti zemljane Venere, nešto obazrivije u znaku Device koja će novonastalim situacijama dati dozu uživanja, naravno u granicama racionalnog i korisnog, jer ipak imamo Veneru u intelektualnom znaku. Ona takođe donosi mir zbog donešenih odluka i rešenih problema.

Nakon toga ce ući u znak svog sedišta pa će nam harmonija i kontakti sa drugima biti prioritet. Od 30. avgusta, očekujte retrogradnog Merkura koji će nam doneti veću refleksiju i nezaobilazne zakasnele akcije, probleme u saobraćaju i komunikaciji.

Taj period neće biti toliko naporan, jer prema težini aspekata dodir Saturna i Marsa i uopšte kretanje Marsa prethodnih meseci je kao da smo imali trostruko retrogradno kretanje. Ovaj period je kao prepuštanje prirodnim tokovima života, jer smo shvatili da ne možemo sve i svakoga da kontrolišemo.

Naravno, Saturn će jos biti u znaku Strelca i to do sledećeg decembra 2017. godine i njegova uloga će biti da proverava naša uverenja i stavove, s tim da ćemo do tada imati izgrađen veći nivo svesti koji će naše postupke usmeravati na drugačiji način, o čemu govori postepen ulazak Marsa u znak svoje egzaltacije, znak Jarca.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.