Imamo potrebu da svoje ideje izražavamo u sigurnom i za nas poznatom okruženju. Ideje o kojima pričamo, misli koje imamo su usmerene na porodicu i porodične vrednosti. Pokušavamo da svojim mislima, pa i strahovima damo praktičan smisao, da rešenja koja pronađemo podelimo sa drugima.

13782196_1609279012736330_7432166413087511420_n

Uporni smo u nameri da se baš danas bavimo ovim pitanjima, teško nam je da se prilagodima novinama, jer Mesec je u znaku Bika, postojanom, stabilnom i otpornom znaku na promene. Bitno nam je da ljudima pokažemo kako se osećamo. Neiskazane emocije mogu da utiču na probleme sa disanjem i gutanjem, kao i prekomernim uživanjem. Svakako danas malo fleksibilnosti ne bi škodilo. Mesec na 27. stepenu malefika govori o teškim snovima ili operacijama, kao i konfliktima sa majkom ili ženskim osobama. U kvadratu prema Veneri, može da se ispolji kao nepotrebna tenzija koja dovodi do nezadovoljstva.

Potreba za dominacijom na poslu, pojačaće i želju za posesivnošću i konkurencijom. Miks Venere i Meseca, Bika i Lava preko kvadrata daje preuveličavanje poslovnih situacija. Izbegavati sukobe, jer Bik motivisan snagom Lava na negativan način, isto je kao Pluton u opoziciji sa Mesecom, dakle gomila energije koja mora po svaku cenu da se ispolji i to na ne baš prijatan način.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.