Na nebu trenutno Veliki krst konfiguracija koja dodatno pojačava konjunkciju Marsa i Saturna, time što je uvodi u opoziciju sa Mesecom i kvadratima prema Suncu i Neptunu. Znaci koji se nalaze u ovoj konfiguraciji su Strelac, Blizanci, Devica i Ribe, dakle promenljivi znaci, što govori o nestabilnosti i promenljivosti dešavanja u svetu.

Pošto ne postoji fokus tačka u ovoj konfiguraciji, bilo kakav rad sa jednom od planeta, uticaće na sve druge planete. Ovo je aspekt prekretnice i sudbine, koji daje zaštitu, ali istovremeno stvara jako veliku i tešku energiju za planetu. To je energija kojom je teško ovladati delom i zbog toga što nastoji da menja formu i prilagođava se uslovima.

14095734_1623486777982220_3890964278492171891_nNa nekom ličnom planu donosi frustracije, iluzije, strahove, nemogućnost nalaženja duševnog mira, stalna potraga za nečim boljim, praktičnijim, bezuslovnijim. Ali da to traganje ima cilj, neku fokusnu tačku u konfiguraciji, osobi bi bilo lakše, ovako se čini da ide od planete do planete, čas se prilagođavajući jednoj, čas drugoj planeti.

Tendencija da se ima neka svrha u zivotu, bez jasnog znanja šta se traži i pod kojim uslovima primorava osobu da ulaže mnogo energije u nešto što njoj nema nikakvog smisla. U stvari, teško je ovde naći smisao, pošto se, onog trenutka kada se smisao nađe, istog trenutka i preispituje. Jedna nihilistička konfiguracija u kojoj osoba samu sebe uvlači u podsvest i budi iznova svoje strahove.

Sa ovim aspektom treba biti oprezan, jer nagomilava energiju bez jasne namere. To je donekle neosvešćena energija koja teži da uništi, bez jasnog cilja zašto to radi.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.