Mesec u Raku u trigonu ka Veneri u Škorpiji, dok je Venera u sekstilu sa Marsom. Jedan lep spoj emocija, želje i akcije. Posebno je bitan ovaj aspekt Meseca i Venere, jer podstiče kreativnost i intuiciju, omogućava sigurnost, povezivanje sa drugima, prilagođavanje i empatiju.

fiksne-zvezde

Venera je ušla u znak Škorpije, što znači da će njene potrebe da se poveže sa drugima biti mnogo dublje i intenzivnije u odnosu na period kada je bila u Vagi. Ovde Venera želi da razume tuđe potrebe, da podeli svoju strast i ljubav. U znaku Škorpije, Venera je pod uticajem Marsa, ako gledamo savremenu astrologiju, i Plutona što joj daje mogućnost da kroz povezivanje sa partnerom stekne dublji uvid u svoje strahove i nesigurnosti. U ovom znaku Venera je ranjiva i često manipulativna, bitno joj je da bude vrednovana od strane drugih.

Venera u Škorpiji takođe teži transformaciji. U teškom aspektu može da donese razočaranja, bol, osvetu, ljubomoru, izazove u odnosima sa majkom ili neke zdravstvene poteškoće sa reproduktivnim organima, opsednutost, sklonost rizicima, sumnjičavost i želju za dominacijom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.