Na nebu imamo lepe aspekte za koncentraciju, obavljanje zadataka i motivaciju. Taj aspekt čine Mars u Vodoliji, sekstil Merkur u Strelcu i trigon sa Jupiterom u Vagi.

Mars u Vodoliji daje progresivnost i inovaciju, energiju usmerenu na kontakt i ideje. Merkur u Strelcu iako nepovoljan, daje toleranciju, prihvatanje ili čak menjanje određenih stavova, uverenja, daje optimizam da će se projekti privesti kraju. Merkur u Strelcu, kao i u Ribama daje preterano detaljisanje i digresije. Osoba ima problem da uskladi prioritete. Često je opterećena nekim mislima ili idejom. To su misli usmerene na mir, demokratiju, bezuslovno razumevanje drugih čak i na sopstvenu štetu. Ovde misli nemaju granicu što je dobro za umetnike i pisce, ali nepovoljno za organizaciju, disciplinu, završavanje poslova.

6d2158747b545249ffa5e285b717b428

Jupiter je sa druge strane u Vagi, što se opet odnosi na potrebu da svoja iskustva i veru pronađemo kroz partnerstvo i spajanje sa drugima. Kombinacija Vodolije, Vage i Strelca, daje odličan spoj vatre i vazduha, sjajne momente kreativnosti i podsticajnog okruženja.

3066b965aada55e168c856da6ab05e78

Mars i Merkur u dobrom aspketu daju  jaku pažnju i usmerenost na cilj, aktivnosti i aktere. U kombinaciji su fiksni, promenljivi i kardinalni modalitet što daje kontekst za započinjanje, vođenje i privođenje akcije kraju. Mars u trigonu sa Jupiterom daje nagrade za trud i uložene napore, to su srećne okolnosti, podrška partnera u poslu, dobre investicije, jaka volja, zdrav i jak ego.

Svi pokazatelji govore u prilog tome da ćemo imati više energije, češće ćemo rizikovati, jer ćemo imati veru u sebe i sopstvene sposobnosti. Jedan jako pozitivan i inspirativan period u kome ćemo biti vredni, disciplinovani i nagrađeni zbog toga. Lako dolazimo u dodir sa svojim potencijalima znajući kako da ih koristimo.

heart-hipster-backgrounds-113447

Naravno, kretanja Meseca, pogotovo ovih dana kroz znak Device daće cepidlačenje i gubljenje vremena na detaljima, nervozu i kritikovanje, i sebe i drugih. Mesec danas takođe pravi kvadrat ka Merkuru pa će doneti rasejanost, nenaspavanost ili opterećenje poslom. Konjunkcija Merkura i Saturna može pojačati brigu i kritiku, ali to je privremenog karaktera, tako da iako naiđete na prepreke, ne očajavajte.

Mars i Jupiter su u trigonu, a to je uvek nagrada za trud i to nagrada koja ne izostaje, s obzirom da je aspekt trigon u pitanju. Karakter nagrade zavisiće od znakova, a kako imamo Vodoliju i Vagu, onda su to pohvale, javna priznanja, aplauzi, pokloni, ulazak u neku organizaciju, početak projekata, razrešenje pravnog postupka, potpisivanje papira i sl.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.