Nakon  Meseca u Ribama, Mesec ulazi u znak Ovna. Pravi trigon ka Saturnu u Strelcu i opoziciju sa Jupiterom u Vagi. Ovo nam govori da smo u toku ovih dana imali određene zaključke u vezi sa događajima ili ljudima koji će nam dalje služiti u načinu na koji vidimo sebe i načinu na koji posmatramo okolinu.

14322771_1635613746769523_6416215519254562999_n

Moguće da smo u našu rutinu uveli neka nova pravila ili jednostavno neke stvari ne vidimo na isti način. To je bila glavna funkcija Lunarne eklipse – spoznaja. Međutim, to i dalje ne znači da smo mirni i opušteni. Određeni zaključci do kojih smo došli mogu nas sada još više motivisati da ulazimo u rasprave. Nešto poput osvešćene osobe koja se sada bori za svoja prava. Ali ona je samo osvestila za šta se bori, ne i kako se bori.

Zbog neadekvatnih rešenja, tenzija će se najpre ispoljiti u partnerskim odnosima u obliku takmičenja, konflikta, prebacivanja, kao i preterane taktičnosti i površnosti u prijateljskim odnosima, pogotovo ako su u pitanju Ovnovi i Vage.

Sigurnost i izlaz tražimo u zabavi i sportu, jer imamo želju da upoznamo nove ljude i steknemo nove prijatelje. To ne znači da smo primarno rešili to što smo započeli, jednostavno smo odložili za neki drugi dan. Kako je Mesec u Marsovom znaku, ovo i nije tako loša ideja, sve dok ima za cilj odmor, a ne beg.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.