Mesec u Vodoliji i dobrim apsektima prema Saturnu i Marsu, dobar dan za poslovne ideje i njihovu realizaciju. Progresivnost, spremnost za učenje i samopouzdanje su pokazatelji povoljnog aspekta. Dan će  takođe biti propraćen manjim nesigurnostima u vezi sa ličnim željama, ambicijama i ciljem koji imamo, ali s obzirom da je kvadrat Venere i Saturna u pitanju, ovo možemo posmatrati i kao prepreke koje sebi namećemo, više nepotrebno komplikovanje situacije koja sama po sebi nije takva.

Budite kreativni, slobodni u izražavanju i razmatranju i tuđeg i svog mišljenja, ali ipak organizovani, disciplinovani i dosledni, jer u suprotnom sjajne poslovne prilike postaće samo prilike. Kvadrati kao malo teži aspekti traže od nas da uložimo energiju u neku akciju, da se potrudimo više, umesto da samo lagodno prihvatamo ono što nam se nudi.

13938514_1619193675078197_3761292596321208885_nKako nas 18. 08. 2016. očekuje pun Mesec u Vodoliji, on će dodatno dati motivaciju za isprobavanje novih stvari, sprovođenje ideja, saradnju sa različitim organizacijama i najvažnije obnavljanje kontakta sa prijateljima. Pun Mesec nas podseća da poštujemo i budemo zahvalni za ono što imamo i što smo postigli umesto da se fokusiramo na nedostatke u životu. Pun mesec govori i o emocionalnom otpuštanju svih veza sa prošlošću, kao i blokada koje imamo u odnosu sa ljudima i situacijama. Vodolija će nam sa druge strane doneti višu svest o događajima, kao i intuitivno sagledavanje ljudi čime ćemo se voditi i prilikom donošenja odluka, pogotovo za gorepomenutu oblast posla.

Možete meditirati ovih dana, baviti se nekim kolektivnim sportom, volontirati, viđati se sa prijateljima, otputovati, pisati dnevnik i sve druge aktivnosti koje vam mogu pomoći da refleksiju misli i svesnost uma iskoristite na najbolji mogući način.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.