Stanje na nebu – 16. 06. 2016. Mesec u Škorpiji

Mesec je u znaku Škorpije, generalno ne baš dobra pozicija za senzitivnu planetu. U tom slučaju znak Škorpije Mesecu donosi crtu Marsa i Plutona, pa ovo govori o borbi sa sopstvenim strahovima, besom, patnjom, ovde čovek sam sebe uvlači u mašinu, sam sebe uvlači u Had ne bi li spoznao granice svoje egzistencije.

Ovaj položaj takođe donosi i zahlađenje odnosa ili emotivno povlačenje, takođe i brigu zbog gubitka osobe, ali i masku pod kojim se ta briga nosi. Ovaj Mesec nije baš prilagodljiv, istrajan je i uporan u bolu. Kao da prema bolu meri hrabrost.

13413021_1589906344673597_8759594570573825717_nTaj isti Mesec je danas u sekstilu prema Jupiteru u Devici i Neptunu u Ribama, pa će doneti savršenu intuiciju pogotovo kada je posao u pitanju. Danas se sve spaja u jedno, strah, želja i rad. Ovi elementi predstavljaju uspeh ali samo onih osoba koje su svesne njihovog postojanja i koje na njih gledaju kao na motivaciju, ne na prepreku.

S obzirom na današnje aspekte, svi ćemo ovo iskoristiti na svoj način, neko će prosto ići za inspiracijom, dok će drugi prema unapred zacrtanom cilju uveliko preduzimati  korake ka njegovom ostvarenju.

Svako prema sebi i po sopstvenoj volji.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.