Mesec je u Raku i kvadratima ka Jupiteru u Vagi i Uranu u Ovnu, ovi aspekti se odnose na širenje podsvesti i tenzije koju osećamo zbog toga. Tačnije, danas možemo biti razdražljivi u svim onim situacijama koje od nas traže striktna pravila, emotivnu distancu i nepristrasnost.

Tamo gde se traži taktičnost, mi postajemo suviše emotivni. Ovo se odnosi na nemogućnost da emocije i želje izrazimo pravovremeno i u skladu sa situacijom. Posebno treba voditi računa o sastancima ili nekim poslovnim okolnostima, gde bilo kakav razgovor o emocijama (sem ako ih se poslovno ne tiče), nije poželjan. Na ovo bi trebalo da obrate pažnju Ovnovi i Rakovi najviše, a zatim i Vage.

 

Danas možemo imati problem sa koncetracijom i inspiracijom, pogotovo ako neko nameće pravila i rokove. Drama i nepredvidivost današnjeg ponašanja su uslovljeni rigidnostima sredine i nemogućnošću da se tome odupremo. Nervni sistem je napet i razdražljiv. Neke svoje ideje ne možemo da sprovedemo u delo, jer nam nedostaje istrajnosti i sigurnosti u tome što radimo. Takmičarski duh je izražen, ali i destruktivan, jer previše zavisimo od tuđeg mišljenja.

Možemo imati teške misli i biti previše strogi i prema sebi i prema drugima. Emocije mogu varirati od previše do premalo. U isti mah smo strogi i poslovni, ali i nesigurni i uplašeni…

 

Strah je statični zvuk koji mi ne da da čujem sam sebe.

Samuel Butler

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.