Mesec je u Blizancima pa je akcenat na čitanju, učenju, komunikaciji i pronalaženju adekvatnih tehnika za kontrolu emocija i rad na sebi. Racionalizacija emocija je u prvom planu, pa makar to značilo i potiskivanje dubokih i neugodnih senzacija.

Mesec je u trigonu ka Veneri u Vodoliji, pa ćemo na skladan i prirodan način doći u ravnotežu sa svojim emocijama i potrebama. Lako ćemo dolaziti u dodir sa onim što nam se dopada i za šta smo talentovani.

tumblr_nijeaudfha1tshezmo1_500

Povoljan dan za kreativnost, stvaranje, istraživanje, a pogotovo istraživanje putem društvenih mreža i interneta. Nalazimo sreću i zadovoljstvo kroz izlaske i druženje sa ljudima sličnih interesovanja. Možda se odlučimo da krenemo na neki kurs, započnemo učenje stranih jezika ili se zainteresujemo za programiranje. Svakako, bićemo u prilici da usvajamo ideje i delimo ih sa grupom istomišljenika.

eugenia_loli_collage_10

Blizanci danas imaju naglašeno samopouzdanje, pogotovo kada je posao u pitanju i veza sa inostranstvom. Poželeće da obnove odnos sa svojim partnerima planiranjem putovanja. Slobodni Blizanci sa druge strane su u periodu velikih strasti i površnih flertova. Svi Blizanci treba da obrate pažnju na posao, tačnije prihvatanje zadataka ili preuzimanje bilo kakvih odgovornosti.

U naletu dobrog raspoloženja mogu se obaveziti na više zadataka nego što mogu da ispune. Samoobmanjivanje je prisutno, tako da moraju biti što je moguće više praktični, realni i vremenski dobro organizovani kada je posao u pitanju.

Na nebu takođe imamo Marsa u Vodoliji u sekstilu ka Uranu u Ovnu i sekstilu ka Saturnu i Suncu u Strelcu. Ova kombinacija nam donosi progresivne ideje i ciljeve, originalne i pomalo ekscentrične, preko kojih imamo potrebu da uspostavimo strukturu i red u odnosu sa sredinom. Želimo da se istaknemo svežim, pozitivnim idejama i što je najvažnije, imamo energije i hrabrosti da to ostvarimo.

Naravno, moramo napomenuti da su ovo trenutni planetarni položaji koji daju energetski kontekst svakom znaku zodijaka, ali ga ne određuju, jer svaka individua ima svoju natalnu kartu koja opisane planetarne položaje ispoljava na specifičan način.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.