Promena poslovnih situacija, ličnih uverenja i svakodnevne rutine nateraće nas da budemo više motivisani u stvarima koje radimo.

Preduzimamo konkretne akcije u pravcu realizacija poslovnih planova iako smo danas više pod tenzijom, jer je Mesec u konjunkciji sa Saturnom i Marsom i kvadratima prema Suncu i Merkuru.

Današnja tenzija se ogleda kroz konflikte, strah i ograničenja i sve će se manifestovati na Mesec, te će se reflektovati skupljena nezadovoljstva. Mesec ima potrebu da bude slobodan u istraživanju i ispoljavanju emocija. Međutim te emocije biće vrlo burne, s obzirom da su pod uticajem Marsa i Saturna.

14199522_1631534283844136_9062028790920323389_n
Finansijske situacije, kašnjenje novca i dugovanja mogu dodatno da otežaju današnji dan. Iako je dosta intenzivnih aspekata, većina njih su kvadrati, pa će osobu primorati da napravi neke promene u ličnim uverenjima, načinu na koji pristupa problemima i najvažnije utisku koji ostavlja na druge.

Saradnja ili odlazak u inostranstvo mogu biti odloženi ili prekinuti zbog nepostojanja dogovora, papira ili nepoštovanja zadatih rokova. Istovremeno ova aspektna tenzija nas primorava da budemo kreativni i prilagodljivi i da odgovorimo na izazove.

Koliko god se situacija činila neprijatnom data nam je šansa da zbog nepostojanja podrške drugih, se oslonimo na sebe. Na ovaj način izlazimo iz zone komfora (Mars) i pokušavamo da stvorimo (Sunce) nešto što će nam biti praktično i primenljivo i što će nam omogućiti da svoju kreativnost izražavamo bez straha i brige da je saradnici neće prihvatiti.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.