10-og septembra, Jupiter ulazi u znak Vage, pa ćemo se više baviti odnosima sa drugima i partnerstvom uopšte. Ekspanzija i Jupiterovo istraživanje narednih godinu dana će se dešavati kroz prizmu umetnosti, ljubavnih odnosa, novih ideja.

Potreba za harmonijom, razmenom ideja sa drugima i timskim radom, biće glavne preokupacije ove godine. Bićemo taktični, pažljivi prema drugima, a zadovoljstvo dragih ljudi biće na prvom mestu.

14237635_1631004230563808_5932699276760181464_nJupiter je cele godine bio u znaku Device i stoga bio usmeren na rad, nalazio zadovoljstvo u tome. Bio je takođe u kvadratu ka Saturnu u Strelcu i Marsu u Strelcu. Pod uticajem ovih tradicionalnih malefika nije mogao u potpunosti da izrazi pun potencijal na način koji je odgovarao znaku Device s obzirom da su oba znaka u prirodnom kvadratu.

Sada, kako Jupiter ulazi u znak Vage, Jupiter i Saturn će sarađivati kroz sekstil, tačnije, pred nama je bolji poslovni period, jer ćemo znati kada da se oslonimo na druge, a kada na sebe. Kada da disciplinujemo svoje namere (Saturn) zarad viših ciljeva (Jupiter), kao i kako da svoje ideale realizujemo kroz ljubav prema sebi i drugima kroz konkretne aktivnosti.

Već danas, 08.09.2016.godine mnogi mogu da osete izvesne promene na poslu i u odnosu sa kolegama iako je Jupiter na 29 stepeni Device. Pošto je Jupiter prirodan benefik lepe okolnosti ove godine donosi Vagama i podznacima u znaku Vage. Promene se mogu odnositi i na fizički izgled, ali i promenu stavova i donošenje odluka veoma bitnih za ove osobe. Počev od širenja porodice, preseljenja, novog posla.

Istovremeno Jupiter u Vagi će napraviti trigon ka Vodoliji i ka Blizancima, kao i sekstil ka Strelcu i Lavu, pa će i ovi znaci iskusiti pozitivne promene na ličnom planu. Vodolije će biti slobodnije da izraze svoje ideje, Blizanci možda započnu neki posao vezan za pisanje, ples, rukotvorine. Strelčevi će imati sreće sa ugovorima i nove prilike za putovanja, a Lavovi nove ljubavne prilike. Jupiter u Vagi napraviće i opoziciju sa Ovnom, pa Ovnovi ove godine mogu iskusiti razne životne promene i dobre i manje dobre. Verovatno će biti na klackalici između svojih i partnerskih interesa što ih može kočiti da iskuse pravu ljubav. Ove promene će iskusiti i osobe sa podznakom u navedenim znacima.

Svakako pred nama je jedan period uživanja i stvaranja kroz koji želimo da razvijemo sebe, razumemo druge i napokon osvestimo nepotrebnost misli i briga.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.