Mesec je u Ribama, u kvadratu sa Saturnom i kvadratu sa Suncem u znaku Strelca. Ono što je interesantno ovde je što će 10og decembra Saturn i Sunce biti u egzaktnoj konjunkciji, veoma odgovoran i stresan dan za Strelčeve i za Blizance.

15284124_1426213720730947_3461252191636009547_n

Današnji kvadrat Meseca u Ribama i Sunca u Strelcu ukazuje na konflikte svesti i podsvesti, želja i ciljeva, identiteta i integriteta, konflikt muškog i ženskog principa, a što se manifestuje kroz promenljiva emotivna stanja, pasivnost, konfuziju, preteranu senzitivnost, samoobmanjivanje i slično. Sa druge strane, imamo naglašen ponos, gordost, preterujemo u zahtevima prema okolini, istovremeno nepažljivi i nemarni prema istoj.

Želimo da istražujemo i učestvujemo u aktivnostima, dok se sa druge strane osećamo odsečeno od svega što radimo. Imamo cilj, ali nemamo emociju. Mesec je u kvadratu sa Saturnom što opet daje problem sa ograničenjima i disciplinom, nemogućnost da se vide i postave jasna pravila i da se uskladimo sa njima.

Dakle, imamo cilj, nemamo emociju i plašimo se pravila. Strah od odgovornosti i pravila dolazi od njihovog nerazumevanja, a Mesec u Ribama je upravo u toj priči, toliko je mističan i u svom svetu da ni nema potrebu da se upoznaje sa pravilima. Ovaj Mesec ne voli rigidnosti, strukturu, logiku i baš zato ne razume racionalnost i argumentativnost Saturna u Strelcu.

tumblr_m59xcs0r3e1qzhgf6o1_500

Poslednji faktor koji imamo je faktor konjunkcije Saturna i Sunca koji donosi odgovornost i potrebu da se poslovi privedu kraju ili drže pod kontrolom. Bez obzira da li se ovo odnosilo na posao ili ljubav ili druga polja, Saturn traži disciplinu u vezi sa onim što se radi, planira i kreira, što bi predstavljalo naše Sunce.

Konjunkcija donosi ozbiljnost, a u nekim situacijama otežane okolnosti za rad, odnose sa starijim ljudima ili potrebu da se izgrade stabilni odnosi sa ocem. Ova konjunkcija donosi i strah od nemanja dovoljno pažnje, ljubavi, strah od napuštanja komfora. Osoba mora da ostavi po strani zabavu i razonodu i organizuje se prema zadatom roku. U onom polju horoskopa u kojem Vam se nalazi ova konjunkcija, težićete da ustanovite neka pravila, donesete odluku ili postavite ciljeve i to u periodu od 8. 12. – 10. 12. 2016. godine.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.