Danas pokušavamo da kreiramo nova uverenja koja će nam služiti pogotovo na emotivnom planu.

Izražavamo veliku želju za transformacijom i pokazujemo šta nam je potrebno da bismo se osećali sigurno. Akcije koje sprovodimo su u vezi sa dokazivanjem i jačanjem samopouzdanja. Možemo imati tendenciju da impulsivno trošimo novac na stvari koje nam nisu potrebene. Takođe, imamo želju da se povežemo sa partnerom i otvoreno pokažemo emocije.

14264842_1629956930668538_845364293750281129_nNašu sigurnost danas definišu usamljenost i preispitivanje. Pokušavamo da se distanciramo od ljudi i da sakrijemo neprijatne emocije iako su poprilično svima vidljive. Bez obzira na ovo, data nam je prilika da ono što osećamo pretvorimo u nešto korisno po nas, pogotovo ako se oslanjamo na ideje, prijatelje ili neke organizacije u kojima radimo.

Bilo kakav vid veze između našeg ega i naših emocija nam može pomoći da osvestimo nesvesne mehanizme koji postoje u nama, a vezani su za strahove ostavljanja, izdaje i bola. Te mehanizme danas rešavamo kroz odnos sa bliskim ljudima i posredstvom slobodne volje.

Iako je Merkur retrogradan, on nam može pomoći da vraćanjem i preispitivanjem nekih situacija uvidimo stvari koje do sada nismo, a koje će nam pomoći da izmenimo sopstvene emocije. Danas je pojačan fokus na sve što nam se dešava i našu svest o tome, jer se javlja potreba da razumemo određene obrasce ponašanja koji nam ne služe.

Ove faze preispitivanja mahom će osetiti danas Škorpije. Device će biti najviše fokusirane na prijatelje i decu, a Strelčevi na svoj privatan posao, kod njih se može javiti i preterana potreba za trošenjem novca pogotovo na kolekcionarstvo.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.