Venera je u znaku Device i tu će ostati do 30-og avgusta.

U narednih 3 i po nedelje bićemo podložniji racionalnom shvatanju emocija, pošto je Devica promenljivog modaliteta i zemljanog elementa, bićemo prilagodljiviji zahtevima partnera i ljudima sa kojima radimo, što nije bio slučaj sa Venerom u Lavu. Takođe, bićemo i obazriviji u pokazivanju emocija, doziraćemo ih prema potrebi i naravno prema osobi.

13925348_1613247809006117_3527900437479280411_nFokus će nam biti na svakodnevici, na uređivanju radnog ili privatnog prostora. Za sve Device savet da svoj prostor ukrase cvećem, jer kao zemljani element vole prirodu. Za sve ostale znakove takođe savet je da više borave u prirodi, jer Venera u Devici je upravo to, ljubav prema prirodi.

Što se romantične ljubavi tiče, potrebno je nekada i prepustiti se, a ne samo racionalizovati. Ova Venera u Devici je tip žene koja planira kada će otići na sastanak i kada će pokazati emocije. Iako je to ponekada dobro, tolika taktičnost može smetati partneru, koliko je dobra za posao, toliko nije za ljubav.

Venera u Devici je takođe ljubav prema poslu, prema deci, životinjama i svakodnevnim obavezama. Dok smo Venerom u Lavu veličali sopstveni ego, ovom Venerom veličamo život uopšte. Nakon toga sledi Venera u Vagi koja će nam biti uvod u romantičnu ljubav.

Do tada očupajte travu, zalijte cveće, očistite sobu, pozdravite komšiju, jer Venera u Devici je usmerena na svakodnevne stvari i detalje koji čine život.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.