Mesec je u fiksnom i vatrenom znaku Lava, što nam govori da danas želimo i imamo potrebu da se zabavljamo, da budemo u centru pažnje, danas imamo samopouzdanja možda i više nego što bi trebalo, danas želimo da smo među ljudima i da budemo primećeni, naravno sve ovo nosi i dozu arogancije, ali suštinska potreba je potreba za priznanjem i pohvalom.

Naravno, svako voli pohvalu, pa po čemu se ovaj Mesec razlikuje? Po tome što je ne čeka, već deluje u tom pravcu. Dakle, danas smo savršeno svesni da ako želimo pažnju, moramo se potruditi, ako želimo aplauz, moramo izaći na binu…i tome slično. Akcija i doslednost su najbitniji ovde da bismo ostvarili ono što nam je potrebno.

13567204_1598945543769677_8863442646867889327_n

Dalje, ovaj Mesec je u aplikacionom kvadratu sa Marsom u Škorpiji i separacionom trigonu sa Saturnom. Kako će aspekt Meseca i Marsa biti sve intenzivniji, on će svakako doneti nervozu, nemir, promene raspoloženja. Što znači da iz potrebe da budemo primećeni ili saslušani, imaćemo mnogo direktniji i uporniji pristup tome, možda i malo nametljiv, ali svakako istrajan, jer je Mesec i u aspektu sa Saturnom.

Dakle, nosimo saturnovski mir i marsovsku snagu u cilju ostvarivanja svojih potreba. Pripazite na koji način sebe predstavljate, jer potreba za pažnjom i preteran strah od nemanja pažnje su dve različite stvari.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.