Danas se mnogo toga vrti oko posla i zdravlja, radnih navika i rutine.

Na poslu pokušavamo da budemo od koristi i akcije, rutina nas opterećuje, pokušavamo da napravimo nešto drugačije, pa makar to bila i promena stolica u dnevnom boravku.

14184535_1629585164039048_3845190503663092004_nSvoju kreativnost, intuiciju, potrebu za senzacijama ispoljavamo na jedan dubok, analitičan i pomalo misteriozan način, pa će nas radno okruženje tako i doživljavati. Bićemo skloni rizicima, posesivni i komplikovani u odnosu sa kolegama ili opterećeni zdravstvenim rezultatima, a pogotovo ako su vezani za stomak i genitalije.

Iako imamo potrebu za oporavkom i sigurnošću, bićemo i sumnjičavi i ekstremni u donošenju odluka, često se držeći iracionalnih stavova.

Naglašena je potreba za učenjem, razumevanjem i najviše prihvatanjem stvari koje ne možemo promeniti. Potrebni su nam ideali i inspiracija, u nedostatku kojih ćemo biti skloni preteranoj kritici i emotivno hladni i rezervisani.

Zbog izrazito naglih odluka možemo napraviti probleme na poslu, ali nam to neće smetati da izrazimo svoje ideje i ciljeve. Ako posmatramo zdravstveno stanje, može nas nervirati i opterećivati spor oporavak ili neke komplikacije, iako je reakcija na zadatu terapiju više nego dobra. I našoj svakodnevici je potreban smisao, pa ćemo biti izrazito nezadovoljni rutinom i vidno zaprepašćeni opcijama koje nam se pružaju van granica rutine.

Strah i optimizam su ključne reči za današnji dan.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.