Mesec u Blizancima u opoziciji sa Saturnom i u kvadratu sa Jupiterom, iako separacioni aspekti, današnje emotivne potrebe su bile usmerene pre svega na kontakte sa drugim ljudima, razmenu ideja i učenje novih sadržaja, a putem druženja, izlazaka, zajedničkih poseta izložbama, muzičkim i dramskim događajima i slično.

Međutim, bez obzira na Blizance kao druželjubiv znak, danas se ipak opredeljujemo za ljude od poverenja. Mesec je zbog dodira sa Saturnom razdražljiv, hladan, ljut i tvrdoglav bez jasnih razloga, ali definitvno se zbog toga i opredeljujemo za one koji nas razumeju.

13529087_1597170357280529_7854028278702203551_n

Merkur je u znaku Raka i pravi lep aspekt sa Neptunom koji često donosi iluziju i ne baš racionalno sagledavanje stvari, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Rak u pitanju, kao emotivan znak, koji potrebe Merkura usmerava ne na ono što nam se priča i šta mi pričamo, nego na koji način, sa kojom intonacijom i slično.

Zbog toga nam danas prijaju samo oni koji znaju šta da kažu i na koji način. U suštini nimalo jednostavan dan, ali trudimo se da od njega napravimo nešto prijatno i za sebe i za druge.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.