Ovan

Odličan mesec za poslovna putovanja, uživanje u promenama, učenje stranih jezika, kao i saradnju sa mlađima od sebe. Novac dolazi kroz kontakte sa porodicom, kroz pisanje ili internet. Ovnovima se pruža šansa da započnu nove projekte. Slobodni Ovnovi neće toliko biti raspoloženi za izlaske, pa postoji mogućnost upoznavanja partnera u njihovoj neposrednoj okolini ili je to osoba koju već poznaju iz neke prošle priče.

Ovnovi imaju potrebu za preuređenjem prostora ili kupovinom nameštaja.  Zauzeti Ovnovi planiraju put sa partnerom, ali gledaju da spoje lepo i korisno. Možda planiraju poslovni put, na kom će im se pridružiti partner. Venera će napraviti aspekte ka Jupiteru i Saturnu što Ovnovima donosi saradnju sa inostranstvom, češća putovanja, rešavanje pravnih i papiroloških problema, ali i sukobe sa starijima, autoritetima i šefovima. 

Mogući su sukobi sa prijateljima, zahlađenje odnosa i osećanje nerazumevanja i nepodržavanja onoga što Ovnovi rade. Sa jedne strane jaka volja da se nešto uradi i posao privede kraju, sa druge strane nezadovoljstvo i nemanje motivacije. Moguće su češće prehlade i problemi sa varenjem.

 

Bik

Promene se dešavaju u polju finansija i privatnog posla. Samopouzdanje se gradi kroz kontakte, nove poslovne ideje. Česte kupovine i veliki troškovi. Dobar mesec za igre na sreću, dobici dolaze od drugih ljudi, banaka, sponzorstava. Ako Bikovi imaju u planu da prošire posao ili da osnuju nešto svoje, imaće ovog meseca lepe poslovne i finansijske prilike. Pozajmice stižu od prijatelja.

Slobodni Bikovi partnere upoznaju usputno, na putovanju, ali nisu raspoloženi za bilo kakve ozbiljne veze. Teško im je da definišu šta žele od partnera. Bolje prilike ih očekuju od 20. jula. Zauzeti Bikovi sve do 20. jula mogu biti u čestim sukobima sa partnerom. Isterivanje pravde, osvete i ljubomora nikome ne donose dobro, pa ni Bikovima, znaku koji je opštepoznat po tome da teško vari nepravdu i teško podnosi ljubomoru.

U ovom mesecu se rešavaju stvari iz prošlosti, donose se konačne odluke u vezi sa partnerstvom. Nakon 20. jula je mnogo bolji period za lepe odnose sa partnerom. Uzajamna pomoć, razumevanje i ljubav. Trebalo bi povesti računa o plućima, alergijama, sinusima.

 

Blizanci

Radoznalost, šarmantnost, kreativnost, sve ovo dolazi u prvi plan, čineći Blizance društvenim, pokretljivim, uspešnim i harizmatičnim. Slobodnim Blizancima se pruža mnogo prilika za flert, upoznavanje novih ljudi, učestvovanje na edukacijama, seminarima. Želeće da upoznaju nove ljude, nauče nove stvari, bilo da su vezane za sport, crtanje, plesanje.

Očekuju ih sjajne poslovne prilike i novi ugovori. Trebalo bi da više veruju u svoje talente i sposobnosti. Blizanci kao da stalno čekaju povoljnu priliku da se nešto desi. Ako je u pitanju ulaganje tuđeg novca u posao ili za neke druge svrhe, takve aktivnosti je najbolje odložiti. Put u inostranstvo takođe može biti odložen.

Zauzeti Blizanci mogu osetiti nesigurnost u partnerskoj vezi i sumnju, ali to nije nešto nerešivo, više stare rane koje se nepotrebno otvaraju. Zdravlje je u globalu dobro, sem manjih problema sa varenjem, nervozom creva, pritiskom. U drugoj polovini jula, Blizanci će imati mnogo više energije.

 

Rak

Rakovima je ovo stresan i pomalo naporan period. Mnogo posla i očekivanja od drugih ljudi, griže savesti i obaveza prema porodici. Moguće da osećaju konstantan pritisak i gušenje. Kao da rade za druge, a ne za sebe. Kreativnost dolazi u prvi plan, čineći njihov posao vrednim divljenja i daljeg napredovanja.

Slobodni Rakovi se brzo zaljubljuju, ali i odljubljuju. Nailaze na fatalne partnere i previše se daju u odnos koji nije lepo ni definisan.  Moraju da otpuste teret prošlosti i potraže nešto novo. Ovo je period transformacije za njih. Zauzeti Rakovi mogu biti pomalo razočarani u emotivnog partnera, pogotovo ako nije ispunio njihova romantična očekivanja. Ne bi trebalo prećutkivati sopstvena očekivanja, a ponajmanje davati indirektne odgovore. Ove stvari nisu nerešive, ali iscrpljuju.

Kako je trenutno novac prioritet, kako se bude popravljala finansijska situacija, popraviće se i odnos sa partnerom.  Trebalo bi povesti računa o mokraćnim kanalima, bešici i pravilnoj ishrani. Ne bi trebalo preterivati sa hranom, niti tako rešavati probleme. Bolja finansijska situacija je u drugoj polovini jula. Moguće su tajne veze, simpatije, tajna dopisivanja. Rakovi uživaju u nečijoj pažnji, ali ne žele da drugi saznaju za to.

 

Lav

Problem samopouzdanja izazvan simpatijom prema nekoj osobi. Moguće da su slobodni Lavovi svesni da to nije dobra osoba po njih, pa opet nastavljaju po starom, čak i protiv svojih uverenja i mišljenja. To je neka nerešiva tenzija koja se prepliće sa strašću, strahom od odbacivanja i potrebom za dokazivanjem.  Moguća je napetost, unutrašnja tenzija, isprekidano spavanje ili teški snovi.

Zauzeti Lavovi mogu imati osećaj da je veza monotona i dosadna, pa pokušavaju da osveže vezu. Imaju poteškoću da izraze ono što žele i u vezi sa partnerom i u vezi sa poslom. Lavovi ovog meseca imaju potrebu da se više posvete prijateljima i nekim svojim hobijima. Samovoljni su i uživaju u slobodi. Zauzeti Lavovi tu slobodu mogu previše da koriste, pa da se partner oseća zapostavljenim.

U drugoj polovini jula biće energičniji i mnogo brži u donošenju odluka.  Jača potreba za takmičenjem, pokazivanjem, dominacijom i samopouzdanjem, a što će Lavovima dobro doći u rešavanju pitanja sa porodicom i nekim pravnim pitanjima. Lavovi planiraju putovanje, bilo sa partnerom ili bez njega. Mogući su bolovi u mišićima, kostima, potrebno je više sna i bolja organizacija aktivnosti.

 

Devica

Slobodne Device očekuje flert i zaljubljenost na poslu. Zajedničke aktivnosti zbližavaju ljude, pogotovo ako je to posao, koji je Devicama izuzetno bitan. Ovog meseca Device uživaju u poslu, imaju dobre poslovne predloge ili dobijaju nove poslovne prilike.

Mogu ih privlačiti stariji partneri ili se ponovo otvaraju neka stara ljubavna pitanja.  Zauzete Device su do sada bile pod manjom tenzijom i konfuzijom šta da očekuju od partnera, porodice, života. Međutim, to se sada sve rešava, jer će u ovom mesecu zauzete Device imati više samopouzdanja, pogotovo ako budu planirale neki privatan posao.

Tako će se lično zadovoljstvo odraziti i na partnerstvo. Trebalo bi da očekuju dosta kontakta što poslovnih, što emotivnih, dosta kretanja i upoznavanja novih ljudi. Druga polovina jula im donosi nemir i konstantnu potrebu za kretanjem, možda i nemir u rešavanju nekih zaostalih pitanja i problema.  Trebalo bi da pripaze na butine, kolena i eventualne povrede nogu, pogotovo ako su to povrede od ranije. Preporučuje se istezanje pre bilo kakve aktivnosti.

 

Vaga

Vage su u prethodnom periodu imale dosta izazova na poslovnom planu, dosta ljubomore i izazova u komunikaciji. Kako ostati asertivan, a sačuvati zdravlje? Kako odigrati taktično, a zadržati svoju poziciju u čitavom odnosu. Mogući konflikti sa šefovima ili poteškoća da se definišu želje i očekivanja u odnosu sa drugom stranom.

Vage će u julu mesecu uživati u čitanju, putovanjima, ličnom usavršavanju. Ovo je mesec rada na sebi i menjanja svojih uverenja koja više ne služe.  Druga polovina jula donosi više zajedničkih aktivnosti sa prijateljima ili učlanjenje u neku organizaciju, može to biti klub, teretana, nevladina organizacija. Slobodnim Vagama se flert i ulazak u vezu dešavaju spontano ili putem prijatelja, pogotovo u drugoj polovini jula.

Zauzete Vage će osetiti predah krajem meseca. Pasivno – agresivno ponašanje partnera može biti veoma iritantno i zato bi bilo najbolje ne ulaziti u konflikt. Partner pokazuje posesivno ponašanje i potrebu za kontrolom.  Javlja se tendencija da se uđe direktno u sukob i stvari privedu kraju, konačno reše, i priča zaokruži. Međutim, zapostavljena pitanja je najbolje rešavati krajem jula, kada će partner biti voljan da uđe u kompromis.  Mogući su bolovi u grudima ili osećaj težine u grudima. Ovo može biti posledica stresa ili neizgovorenih emocija.

 

Škorpija

Ovo je mesec strasti, ali i strahova i promenljivog raspoloženja. Potreba za flertom i promenom dolazi iz straha od odbacivanja i povrede ega. Ljubav je sada stvar takmičenja, pokazivanja i osvete. Mogući su problemi u poslu, pogotovo ako saradnja zahteva kontakt sa strancima, ugovorima, pravom, zakonom.

Konstantan je osećaj neorganizovanosti, nemanja energije, nemanja cilja i svrhe. Ovo je period transformacije za Škorpije i pronalaženje nekog višeg smisla. Potrebno je da se jasno definiše pozicija u odnosu na druge ljude, bilo oni šefovi, partneri, prijatelji, kolege, porodica… U drugoj polovini jula, sva energija i misli biće fokusirani na projekte, poslovno napredovanje i rešavanje prethodno nastalih problema.

Javlja se potreba za dokazivanjem, takmičenjem, odmeravanjem snaga sa kolegama. Vraća se životna sila i samopouzdanje.  Slobodne Škorpije su se mnogo preisptivale do sada, šta žele, a šta ne. Krajem jula ih očekuje tajna veza ili dopisivanje.  Kraj jula je takođe dobar za rešavanje finansijskih pitanja, kao i pitanja nasledstva i pravnih sporova.

Zauzete Škorpije se dosta oslanjaju na partnera i njegovo mišljenje. U drugoj polovini jula ih očekuje mnogo bolja komunikacija i razumevanje sa partnerom, delom i zbog toga što će biti uspešni na poslu. Partnera posmatraju kao prijatelja, odgovara im iskren i otvoren odnos u ovom periodu. Rešavaju se dosadašnjih stega i prirodno uspostavljaju odnos sa partnerom.

 

Strelac

Strelčevi se u julu mesecu oslanjaju na podršku drugih ljudi, moguće i mlađih od njih. Uživaju u mnogobrojnim partnerskim vezama i kretanju, društveniji su nego inače iako je vrlo verovatno da će još neko vreme osećati umor i bezvoljnost.  Moguće da će u nekom narednom periodu imati česte troškove i generalno će biti nezadovoljni finansijskom situacijom, pogotovo što troše više nego što zarade.

Kraj meseca donosi veliki kreativni potencijal, oslanjanje na sopstvene snage, pa i moguću zaradu u tom smeru, pogotovo ako posao zahteva neki vid umetnosti, glume, sporta i takmičenja.  Slobodni Strelčevi krajem meseca mogu očekivati ulazak u vezu, više flerta i generalno više samopouzdanja. Pleniće svojom vedrinom i širinom duha, svojom filozofijom i humorom. Potrebno da je da razumeju da su samopouzdanje i gordost dve različite stvari i da njihovo mišljenje nije i jedino mišljenje.

Svog budućeg partnera mogu upoznati na putu ili kroz neku edukaciju, u ispitnim situacijama, kroz zajednički posao. Zauzeti Strelčevi preispituju svoju poziciju u partnerstvu, koliko su dali, a koliko zapravo dobijaju, i da li je to ravnopravan odnos.

Veza prolazi kroz transformaciju, moguće je da neke neizrečene stvari isplivavaju na površinu, a neće biti nimalo prijatne. Krajem meseca se odnos popravlja sa partnerom,  komunikacija će biti bolja, zrelija, efektnija i možda usmerena na neki zajednički posao.

 

Jarac

Jarčevi su u prethodnom periodu bili na vrhuncu svoje seksulanosti, kreativnosti i pokazivanja. Potreba za dokazivanjem i pažnjom je dostigla svoj maksimum. Sada, kada je ego zadovoljen, fokus se usmerava na posao, na nove poslovne predloge, saradnju sa kolegama. Javlja se potreba za harmoničnim i saradljivim okruženjem, gde će Jarčevi moći da se u potpunosti izraze. Ovaj period je takođe nosio i nosiće još nekih nedelju dana izazove u kontaktu sa drugima, poteškoće u komunikaciji i konstantan osećaj da postoji blokada između dve strane.

Jarčevi su bili skloni time da namerno izazivaju sukobe, a onda da glume žrtvu i traže izvinjenje. Još uvek se rešavaju pitanja nesigurnosti i odbačenosti. Jul je dobar za usmeravanje kreativnog potencijala sa polja ljubavi na polje posla. Dobar je period za rad sa decom. Slobodni Jarčevi će u poslednjoj nedelji jula biti veoma atraktivni, druželjubivi, dopadljivi. Možda reše da nešto promene u svom stilu oblačenja, ponašanja, ishrani, a što će se dobro odraziti na celokupno ponašanje. Moguć je flert sa osobom koja je već od ranije poznata ili dolazi posredstvom prijatelja.

Zauzeti Jarčevi će predah osetiti krajem jula i početkom avgusta. Mogući su češći sukobi sa partnerom, jer konstantno postoji potreba da se otpusti unutrašnja tenzija. Za ventil bolje koristiti plivanje, slikanje, muziku, nego sukob sa drugom osobom.

 

Vodolija

Vodolijama, bilo one zauzete ili ne stoji dobar period, pogotovo od 04.07. 2017. U ovom periodu uživaće u kretanju, rizicima, izlascima, novim i progresivnim idejama. Drugim ljudima će se dopasti ono što Vodolije imaju da kažu ili pokažu. Posebno će biti primamljive za suprotan pol. Koristiće svoj šarm za uspeh i to na veoma diplomatičan i taktičan način.

Kontakt sa nadređenima još uvek deluje nerešivo i pomalo razočaravajuće, pogotovo ako druga strana obezvređuje trud i rad. Ovo se može odraziti i na zdravlje, želudac, i pritisak najviše.  Zauzete Vodolije su u ovom periodu podložne stresovima, moguće da je prisutno osećanje nezadovoljstva i gušenja od strane druge osobe.

Poslovni izazovi i generalno problem u komunikaciji  je bio uzrok čestih svađa i unutrašnjeg nezadovoljstva, ne samo vezom sa partnerom, već i drugima. Osećanje nemanja volje ili energije da se bilo šta menja u vezi. Poslednja nedelja jula i avgust donose više energije, uravnoteženje želja i akcije, kao i pravovremeno reakcije i zdravorazumeske odluke.

Finansijska situcija će se popraviti tek u avgustu, mada će napredak biti vidljiv i pre toga. Mnoge Vodolije se u ovom periodu rešavaju tereta, pogotovo ako on ima veze sa nekim starim prijateljstvima i stvarima za koje je postojala bojazan da se nikada neće raspraviti. Stvari prirodno dolaze na svoje mesto, a anksioznost i zabrinutost jenjavaju.

 

Ribe

Ribe će naredni period iskoristiti za uređenje prostora, bilo da je u pitanju krečenje ili kupovina nekih sitnica za stan. Imaju potrebu za harmonijom u okviru porodice, kao i razmenjivanjem nežnosti kroz male znake pažnje ili rečima/pismom. Umetnost i kreativnost nalaze svoj put ispoljavanja kroz osamu i privatnost. Ribe imaju potrebu za meditacijom, odvajanjem i tišinom. Ako im je prethodni period donosio mnogo obaveza i kretanja, sada je vreme za mir i predah.

Slobodne Ribe su imale mnogo dešavanja na polju ljubavi, ali nikako da se ta dešavanja definišu i iskristališe jasan i precizan odnos samo sa jednom osobom. Osećanje odbačenosti i straha od samoće moguće da je poruzrokovao potrebu za aktivnim traženjem partnera, ali koja nije donela sigurnost i mir kako se to sa početka očekivalo.

Zauzete Ribe su u nekom periodu melanholije, sa stalnom refleksijom i vraćanjem na prošle događaje. Prisutan je strah od gubitka partnera ili emotivne bliskosti. Ovaj period neće dugo trajati, pogotovo onda kada Merkur zakorači u znak Lava.

Odluke po pitanju partnerstva će biti ishitrene, ali pravovremene i na mestu, pa će spasiti partnerski odnos od daljih trzavica, kojim je u prethodnom periodu bio izložen. Dobar je period za napredovanje u poslu, uz neophodna usavršavanja i obuke, tako da te prilike ne bi trebalo ispuštati iz vida.

 

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.