Severni i južni Mesečev čvor se uvek nalaze u opozitnim znakovima.

Opcija 1. Severni Mesečev čvor u Biku, južni u Škorpiji.

Osobe sa ovom kombinacijom čvorova nose tajnovitost i sklonost rizicima, sa svrhom da stvore nešto praktično, sigurno i primenljivo. U ovom životu žele mir, lojalnost i porodicu, potrebne su im jasne granice u okviru kojih mogu da se kreću i u kojima mogu da rade. Iz prošlog života nose misterioznost i tamu, prirodni šarm i magnetizam kao i veliku moć transformacije.

Mogu biti veoma posesivni, sumnjičavi, preterano opsednuti nekim stvarima ili previše kontrolisani od strane porodice ili partnera. U ovom životu treba da nauče kako da sami odlučuju i kako da drugima obezbede sve pogodnosti koje su oni imali u prethodnim životima, to se ne odnosi na isključivo finansijsku pomoć, već i na emocionalnu.

Severni čvor u Biku govori o potrebi za strukturom i formom, najviše svrhom i potrebi za pripadanjem. Bitno je povezati se sa prirodom i jasno verbalizovati svoje želje. Osobe sa ovom kombinacijom često imaju potrebu da beže od drugih i da stvari rade na svoj način. Mogu biti skloni nekom obliku zavisnosti ako ne reše pitanje životnih prioriteta.

14344300_1637702853227279_4382727536773045320_n
Opcija 2. Severni Mesečev čvor u Škorpiji, južni u Biku.

Kod ovih osoba je izražena velika potreba za održavanjem već postojećeg statusa. Mogu biti konzervativni, lenji i preterano oprezni kada su nepoznate stvari u pitanju. Pogotovo nisu skloni rizicima. Iz prethodnih života ovi ljudi nose čulni smisao života, potrebu da budu u potpunosti prisutni u sadašnjem trenutku, imajući poteškoću da razumeju i razvijaju apstraktne ideje. Zbog toga može se desiti da ih privlače ezoterične stvari koje ih istovremeno i plaše, jer menjaju njihovu svakodnevicu i naučeni stil života.

Imaju potrebu da istraže nepoznato, da dožive veliku promenu na ličnom planu, imaju naglašenu volju, ali kako je južni čvor u Biku, mogu biti suviše lenji da urade nešto po tom pitanju. Znak Bika je spor i treba mu vremena da se pokrene, vezan je za fizički svet, dok je Škorpija vezana za duhovni svet.

Ovim osobama je potrebno da se povežu sa svojim dubokim emocijama i strahovima i da rade ne da bi zaradili, već da bi izrazili kreativnost, koju mogu imati kao poklon iz prošlih života. Mogu biti talentovani muzičari, slikari, plesači. Njihovo je da oktriju misterije života i da nauče da ga ne posmatraju samo kroz čula već i kroz duh.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.