Naziv karte: Vodolija (Aquarius)

Opis karte: Svevideće oko

Karakteristike: Ovaj muškarac je uvek motivisan da otkriva tuđe namere i želje, pa i tuđa osećanja, što nije slučaj sa ličnim osećanjima i stavovima. Voli da je misteriozan i nedodirljiv u ljubavi, sa druge strane svako može da mu bude prijatelj.

14448928_1638102083187356_3186515927343118667_n

Iako ima visoka očekivanja od sebe i njemu bliskih ljudi, kada su u pitanju drugi ljudi može biti vrlo fleksibilan i tolerantan do granica naivnosti. Dvojaki kriterijumi u ispoljavanju emocija mogu mu doneti rasprave sa partnerom, osim ako partner ne pridaje značaj takvom ponašanju ili jasno vidi uzroke takvog ponašanja.

Ima mnogo interesovanja, a na svako troši onoliko vremena koliko je i njihova intelektualna stimulacija. Probleme rešava sa lakoćom, jer ih uopšte ne vidi kao problem već kao izazov. Svemu što radi prilazi sa željom da razume, reši i prenese drugima. Voli ravnopravne odnose i najbolje radi u timu. Međutim koliko je ravopravan, može jednako biti i gord, povučen i ljut, ako se stvari ne odvijaju kako je on hteo.

Odnos sa drugim ljudima doživljava veoma lično pa mu i sitnice mogu smetati ako narušavaju njegovo viđenje odnosa. Prema partneru može biti strog i često ljubomoran.

Ovaj muškarac ne podnosi tajne ili bilo kakav vid preispitivanja njegove percepcije. Ima izraženu intuiciju i gotovo savršeno razumevanje apstraktnih ideja.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.