Naziv karte: Vaga (Libra)

Opis karte: Osmeh sa porukom

Karakteristike: Česta ćudljivost, ogromna racionalizacija i poteškoća u donošenju odluka mogu da nateraju muškarca Vagu da zakasni u svojim emotivnim reakcijama na partnerovo ponašanje. Iako će imati jak razlog zašto to radi, u stvari, neće ga imati, to je jedan slab pokušaj da se svakodnevnoj sumnji u sve, da neki viši, filozofski smisao, koji i nema nekupoentu.

14292429_1633921186938779_5012929440105856700_nDopadljiv je po vidljivoj sili zakona. Neće biti naporan, niti će imati potrebu da se ističe sem intelektualno, ali vrlo dobro zna kako deluje na okolinu i čime je može kupiti. Zaljubljenost i flert mu mnogo znače, ne gleda na njih kao na veliku strast ili ozbiljnu vezu, već zato što smatra da je zavođenje umetnost i neobavezna igra u kojoj dok su svi ljubazni, ne mora niko da bude povređen.

Često se to i dešava, da će vrlo ležerno nastupiti svojim šarmom, obećavati određene stvari i na kraju isto tako ležerno, odložiti ih za neki drugi dan. Prikazaće to na taj način da će partner pomisliti da je on zaista u poslu ili obavezama, u stvari, poenta je da nema obaveza osim misli o njima. Određena nedostupnost, seta i drama u neviđanju sa partnerom stvaraju čežnju, što je novi level u njegovom ponašanju.

Teži odmerenosti, pravednosti, ljubaznosti. Ima umetničkih sklonosti i nastoji da njegov stan, pa i život imaju ukusa. Neće svima pokazati da pati, jer njegov identitet zavisi dosta od toga kako ga vide drugi i partner.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.