Naziv karte: Strelac (Sagittarius)

Opis karte: Glas mudrosti

Karakteristike: Društven i uvek okružen ljudima. Optimista, u nekim situacijama i previše. Trudi se da u svakome vidi dobro, zbog čega i ima toliko prijatelja.

Avanturista je, privlače ga neistražene i nepoznate stvari, boravak u prirodi i adrenalinski sportovi. Često je netaktičan i lakomislen misleći da svakome može reće šta mu je na umu, ali srećom, stvari se uvek odvijaju u njegovu korist.

14364841_1637127656618132_6894148144212303565_nVoli da putuje i da upoznaje različite kulture. Trudi se da uvek bude informisan bilo o istorijskom događaju ili datumu nekog koncerta. Ljudi ga vole zbog iskrenosti, dobrote, pomoći koju u svakom trenutku želi da pruži i ravnopravnosti. U emotivnim vezama teži brutalnoj iskrenosti, a od partnera očekuje da to prihvati kao dobronameran savet. U većini situacija biće od onih što dele savete, ali nisu voljni i da poslušaju tuđ savet.

U emotivnim odnosima najviše vrednuje slobodu, nešto nalik nepostojanju bilo kakvih obaveza i odgovornosti, što je u suštini sve što može da ugrozi njegove aktivnosti i slobodno vreme. Na poslu je vredan, pedantan i odgovoran radnik. Često napreduje u poslu, jer se brzo povezuje sa ljudima i brzo uči od njih.

Zbog netaktičnosti ume da zapadne u probleme, ali ništa što sredina ne može da oprosti. Teško mu je da iskaže duboke emocije i obično odbija da razgovara o takvim situacijama, pogotovo onim koje pobijaju njegovu logiku. Idealista je, voli slobodu, bilo u izražavanju, donošenju odluka ili izboru aktivnosti.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.