Naziv karte: Ribe (Pisces)

Opis karte: Mistik

Karakteristike: Spreman uvek za zabavu. Ima smisla za humor i generalno mu prija da uveseljava druge ljude. Teatralan je i energičan. Iako deluju jako iskreno i kao da ga je lako pročitati, to je sve maska, jer istina je da mnogo stvari zadržava za sebe.


14462759_1638575029806728_3902883151078154132_n Ako se to što krije po nekom osnovu razlikuje od njegovih ideala i predstava o životu, potrudiće se da ni sebi ne otkriva šta ga muči. Zbog toga se ti problemi mogu manifestovati psihosomatski. Koliko god bio zaljubljive prirode i i romantičan, zainteresovan je takođe i za filozofiju, matematiku i okultne stvari.

Privlače ga tajne i misterije. Nema potrebu da rešava zagonetke i nalazi praktična rešenja, koliko da razume zašto uopšte zagonetka postoji. Ovi muškarci idu u srž problema i vrlo često ulaze u sukobe sa drugima, jer nekada postavljaju pitanja ili daju neprimerene komentare u situacijama kada to niko ne očekuje od njih ili bilo koga.

Veoma lako naslućuje namere partnera i drugih ljudi. Zbog toga što je svestan ljudske prirode i toga sa kojom lakoćom joj prilazi u svojim postupcima i tajnama je vrlo obazriv pa je teško otkriti da li nešto krije ili ne. Naravno ovo se odnosi samo na ljude koji ga ne znaju dovoljno, ako nešto i krije od svoje porodice to je zato da ih ne bi opterećivao. Ima ideale i životne principe kojima teži, iako ne želi da ih nametne podrazumevaće da njegov partner prihvati određeni stil života.

Velikodušan prema svima, kod partnera često može da izaziva ljubomoru. Dešavaće se da je u jednom trenutku nasmejan, u drugom strog i ozbiljan.

Voli da ismeva tuđe strahove kako bi dokazao nepotrebnost takvog ponašanja, ako i rastuži osobu neće se izvinjavati smatrajući da je s vremena na vreme svakome potrebno reći istinu ili bar ono što on smatra istinom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.