Naziv karte: Rak (Cancer)

Opis karte: Emotivni vetar

Karakteristike: Zadovoljan je kada može da pomogne drugima, kada je dobar domaćin i kada se ljudi oko njega osećaju sigurno. Svoje strahove i nezadovoljstva može kriti od drugih i vrlo je važno da razgovora o svojim emocijama, pogotovo onim manje prijatnim.

14080083_1623456264651938_4074698405780772577_nVrlo je senzualan i romantičan, vezuje se za uspomene što može biti opasno u onim situacijama kada na primer treba da stupi u emotivan odnos sa drugom osobom. U najboljim danima je izuzetno kreativan, praktičan i pravi zaštitnik svoje porodice, nasmejan, vedar, optimističan i druželjubiv.

Trudi se da ugodi svom partneru, da ga iznenadi i da mu obezbedi komfor. Može ga zanimati pisanje, muzika, crtanje, uživa u svemu što mu dozvoljava da oslobodi skriveni deo sebe. Vezan je za porodicu i mišljenje majke.

Njegov identitet dosta zavisi od odnosa u porodici i bliskosti članova. Stvari koje predstavljaju njegov hobi neće svakome pokazivati, ako nekome i pokaže, od osobe očekuje potpuno poverenje i pohvalu za ono što pokazuje ili radi.

Teško odbacuje prošlost i obično skuplja i čuva slike, stvari ili neke druge dokaze vremena u kome je živeo. Voli da se dopadne pa često ulazi u flert. Po prirodi je osetljiv, ali malo ko zna šta zapravo misli o sebi i drugima.

Često ima potrebu da se podseća starih ljubavi ili čak da mašta o njima. Ipak, kako donekle želi avanturu, ali se previše boji da ne izgubi ono što ima, mašta mu dođe kao izlaz za sve ono što nije uradio ili doživeo.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.