Naziv karte: Ovan (Aries)

Opis karte: Vojnik dve suprotnosti

Karakteristike: Muškarac Ovan ima dve krajnosti, ekstremno romantičan i ekstremno nezainteresovan. I jedna i druga krajnost su sastavni delovi njegovog ponašanja.

Kreativan je, iskren, nepredvidiv, ponosan, mladolik. Mnogo očekuje od veze u kojoj je. Privržen je i prilagodljiv, ali nikako od onih koji bi vezu održavali na aparatima. Uostalom, čitav život ima da nađe nekog boljeg.

14079642_1621792348151663_1828765391748726893_nNe zamara se konkurencijom, jer je uveren da je nema. Šta više, malo takmičenja dobro dođe kao razonoda u vezi. Teško priznaje da je pogrešio, jer je uveren da je pametniji od drugih ljudi. Ne voli ograničenja, ali ih rado nametne; i to u kontekstu nekog prirodnog zakona koji nalaže da se pravila moraju poštovati…ali to ne važi za njega.

Od žene očekuje da bude nezavisna, ali manje nezavisna od njega. U konfliktu je ekstremno drzak i koristi se svim sredstvima da bi pobedio.

Lako će se desiti da uđe u flert, što će nazivati ćaskanjem, međutim neće imati razumevanja ako to radi i njegov partner. Zanimljivo je međutim da to neće pokazati, jer ljubav je nekada i stvar ponosa.

 

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.