Naziv karte: Blizanci (Gemini)

Opis karte: Merkur i njegove ličnosti

Karakteristike: Šarmer spreman za svaki vid konverzacije. Prijatan, dopadljiv, inteligentan i pronicljiv. Često nema osećaj o vremenu. Ima više interesovanja, kako on, tako i sve njegove ličnosti sa kojima živi.

Obično ne daje smislene odgovore kada je pod stresom ili u problemu i kako je to netipično za njegovo ponašanje, trudiće se da nađe još nešto novo što bi mogao da nauči ili napravi ili nacrta ili sašije ili iskopa ili otpeva ili…Nemirne prirode, često ne otkriva prave namere. To mu dođe kao neki vid igre u kojoj ne govori baš sve što misli.

14079752_1622953104702254_7079156272724855922_nOdređena doza neizvesnosti i misterije u postupcima muškarca Blizanca je neophodna da bi održavao svoju reputaciju opuštene i nedorečene osobe. Često će biti sklon da otvoreno kritikuje način oblačenja ili ponašanja svog partnera.

Odlagaće sastanke u poslednjem trenutku, dešavaće se da ode i da se ne javi, možda čak i zauvek, ali to mu neće smetati da se isto tako pojavi i nastavi kao da se ništa nije desilo. Partner mora imati svoje mišljenje i stav, jer je za nekoga čijim znakom vlada Merkur, ne postoji ništa bitnije od razmene ideja.

Kako Blizanci vole izazove, ne mogu biti sa nekim ko je dosadan i ko ne želi da se suprostavi. Uzbuđenje jednog Blizanca zavisi od stepena konflikta i agresivnosti druge strane.

Na opštem planu, ovaj muškarac će ceniti ako partner ima slična interesovanja, ako mu veruje, ako nije ljubomoran i ako mu ostavlja dovoljno slobode da gleda film, seriju, jede, čita knjigu i priča sa komšijom…u isto vreme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.