Naziv karte: Vodolija (Aquarius)

Opis karte: Dama koja živi na oblaku

Karakteristike: Zaljubljena i neuhvatljiva. Uvek u mislima. Voli da posmatra ljude. Kako je to biti drugi čovek i živeti drugačiji život. Njene misli su filozofske, njeni pogledi su izgubljeni u daljini. Ona i kada prelazi ulicu ima osećaj kao da je prelazila hiljadu godina unazad.

Fizički svet, obaveze i odgovornost je plaše. Ona zna da mora tako da funkcioniše, ali ne želi. Često kreativna i puna vanvremenskih ideja, gradi sebi svet iz koga će procenjivati pravila, ljubav i druge ljude. Ljubav vidi kroz zagrljaj, disanje i razmenu ideja.

13450319_1588664101464488_5999130064433413614_nDok sasvim bezazleno šeta kroz tržni centar u glavi živi više paralelnih realnosti i sve ih vidi i čuje kao da je posmatrač sopstvenog života. Ume da bude stroga i hladna kada je to potrebno. Gotovo uvek se povlači kada je povređena. Teško joj padaju nepravda, laži i razočaranja. Idealista je. Veruje u dobro u ljudima.

Ova žena će uvek davati priliku svom partneru, jer se ponaša onako kako bi i sama htela da bude tretirana. Veruje u ravnopravnost. Često plače, ali se trudi da je ne vide. Voli svoje ideje, prijatelje i omiljenu boju. Za nju odustajanje ne postoji. Onda kada zaista odustane od nekoga tada ste je zauvek izgubili.

 

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.