Naziv karte: Rak (Cancer)

Opis karte: Dama i svi njeni kolači

Karakteristike: Dok šeta, voli, diše i jede, ova dama nosi promenljivo raspoloženje, pa se nemojte čuditi ako je plačljiva kada pada kiša i nasmejana kada je sunčan dan. Pa čak ni tada ne mora značiti da će se ponašati tako.

13087876_1565030937161138_7467751205558617081_nStidljiva je za stvari koje se tiču samo nje. Voli novac, a još više da štedi. Obično ide u vanredni trošak kada joj je ego povređen. To je valjda jedan od onih posrednih rakovskih momenata kada se ljute, a ne žele da kažu zašto, pa će mesto toga kupiti cipele.

Ne voli da bude odbačena, ne podnosi kritiku niti ismevanje. Često su nesigurne u sebe, koliko god bile lepe, pametne ili mlade, zato im je potrebno iznova davati komplimente. Nije ni da vam ne veruje, već eto, lepo je čuti još koji put da je pametna. Ona mora da zna da je voljena i da je željena inače ništa od paprikaša na francuski način. A možda ostane nesređena i dnevna soba, može joj se. Voli da čuva stvari i svemu nalazi vrednost.

Obično ima dva moda za svađu, kada želi da izazove sažaljenje i kada je zaista ljuta. U oba slučaja plače, jer je to Mesečeva devojka, a Mesec upravlja tečnostima, tako i suzama. Ove žene više od svega vole svoju decu, trudeći se da ona budu sita i fino vaspitana.

Nepokolebljiva kakva jeste, ova žena nikada agresivno ne ulazi u sukob, ali kada uđe kao argument će ponoviti šta ste joj uradili pre pet godina. I isto će je boleti i isto će plakati kao da se sad desilo.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.