Naziv karte: Devica (Virgo)

Opis karte: Dama sa čeličnom kičmom

Karakteristike: Ove žene su u astrološkim krugovima uvek prikazivane na dva načina. Kao isključivo dobre i kao isključivo loše. Pitanje morala jedne Device zavisi od situacije i osobe. Neće se prema svima postaviti na isti način. U osnovi je stidljiva i bitno joj je da pokaže da je fer i korektna.

Voli pažnju drugih ljudi, ali je potpuno nezavisna i bez nje. Ovo je tip žene koji trpi da bi došla do cilja. Ne voli da traži pomoć niti da priča o svojim problemima. Radije daje savete.

13139295_1569314990066066_1702490168284412627_nKao Merkurova dama, vođena je intelektom pa tako radi isključivo ono što je najbolje za nju. U lošem braku ne ostaje. Ili nastavlja da traga za svojom idealnom slikom ljubavi ili bira da ostane sama. Ovo važi i za muškarce i za žene. Ima uverenje da jedino ona može da završi posao kako valja. Sklona je kritici, naravno drugih ljudi.

Ume da bude sarkastična pogotovo kada je besna, inače je trpeljiva. Kao zemljani znak voli cveće. Ne voli da se izvinjava. Njen muškarac treba da bude čist i namirisan kao posteljina u spavaćoj sobi.

1 Komentar

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.