Naziv karte: Blizanci (Gemini)

Opis karte: Dama sa senkom

Karakteristike: Njene misli ne miruju. U njoj ima nekoliko osoba. Jedna je devojčica, druga majka, treća poslovna žena, četvrta ljubavnica. Sa početka ljubavnog odnosa je opčinjena partnerom, njegovim osmehom, pogledom, šarmom, nakon nekog vremena počinje da ga kritikuje sasvim analitički, profesionalno i sa stilom.

13082617_1564577677206464_1493339389287466590_nObučena u sarkazam ovažena ume da spaja maštu i romantiku, pa na kraju dana njene kritike i ne budu tako teške. Stalno je u potrazi za idealnim partnerom, toliko idealnim da na kraju zaboravi šta traži. I upravo tako, desi se s vremena na vreme da kada partner nije pored nje ona ga jednostavno zaboravi.

U trci za stalnim dešavanjima može sebi da iskomplikuje ljubavni život, ali ume i da se primiri kada je to potrebno i sačeka novih 5 minuta. U sebi nosi spoj intelekta, emocija i strasti. Prilagodljiva svakoj situaciji traži jednostavne i lake izazove koji će joj biti zabavni i koji će uključivati druženje. Obaveze, prigovaranja i granice ne voli nikako, osim ako ih je sama postavila. A granice postoje da bi se rušile…

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.