Naziv karte: Ovan (Aries)

Opis karte: Dama sa krunom Marsa na glavi

Karakteristike: Korača sama. Voli izazov čak iako nema interes. U ljubavi nije taktična. Misterija joj ostaju oni koje nije razumela i koji su ostali ravnodušni na njenu energiju. Kako je to moguće?

13092112_1563811303949768_6485893772618687789_nNjen muškarac treba da bude i hrabar i sentimentalan. Ako ne nađe adekvatnog partnera shodno svojoj ideji bira da bude sama. Suviše voli sebe da bi odustala od principa. Nije sposobna za paralelne veze, jer je umaraju i troše njeno dragoceno vreme. Uostalom kada je jednom posvećena vezi, nema nameru ni potrebu da dalje preispituje svoje odluke.

Posvećena je poslu i prijateljima. Često vrlo ambiciozna i usmerena na neki cilj. Nije joj problem da započne neku aktivnost, obično je pionir u svemu. Međutim, nakon nekog vremena joj sve postane dosadno. Ovo je tip žene kojoj konstantno trebaju novine i situacije u kojima bi mogla da se dokazuje. Voli da se druži, putuje, takmiči, sarađuje sa ljudima oko zajedničkog cilja. Iako voli da radi u timu, obično ima želju da sama daje ideju ili privodi stvari kraju. Nekada ima preteranu želju da kontroliše situaciju i ljude. Marsova energija joj daje entuzijazam i borbenost, ali i agresivnost i konflikte.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.